Bart Simpson meg fog halni


A népszerű animációs tévésorozat kitalálója és forgatókönyvírója, Al Jean elárult néhány spoilergyanús részletet a következő epizódok kapcsán az austini ATX Fesztiválon.

A Sideshow Bob nevű negatív szereplő fogja megölni Bart Simpsont a sorozat Treehouse of Horror című részében, amelyet idén ősszel fognak bemutatni. Bart azonban nem tűnik el végleg a sorozatból, a következő részben már vissza is tér a képernyőkre – írja a The Huffington Post.

Al Jean azt is elmondta, hogy Kelsey Grammer visszatér a sorozatba, ő fogja a hangját kölcsönözni Sideshow Bobnak, aki 1990 óta a Simpson család ellensége. Bartot különösen gyűlöli, mivel segített a rendőrségnek leleplezni a gonosztevőt, aki másra próbált rákenni egy fegyveres rablást. Bob akkor véres bosszút esküdött, és minden sorozatbeli felbukkanásakor megpróbálja elpusztítani Bartot. Idén végre sikerülni is fog a terve.

A Treehouse of Horror című rész lesz idén a sorozat halloweeni epizódja, aminek nincs még konkrét bemutatódátuma: a Halloweennel kapcsolatos részeket általában októberben vagy november elején mutatják be.

A Fox stúdió képviselői május elején bejelentették, hogy két további – 27., illetve 28. – The Simpsons évadot készítettek elő. A Simpson család története minden idők leghosszabb életű, főműsoridőben egy amerikai csatornán sugárzott animációs sorozata: első évadja 1989-ben debütált. Csapatát azóta 31 Emmy-díjjal tüntették ki, a Simpson család tagjai pedig csillagot kaptak a hollywoodi Walk of Fame-en.Kapcsolódó