A Facebookon is bemutat két sorozatot az HBO A Facebookon is bemutat két sorozatot az HBO

A Facebookon is bemutat két sorozatot az HBO

Két televíziós vígjátéksorozat pilotját mutatja be a Facebookon az amerikai HBO tévécsatorna.

A videómegosztásra is alkalmas közösségi oldalak növekvő népszerűsége kísérletezésre sarkallja az amerikai tévécsatornákat, hiszen az internetes videóforgalmazás jelenleg az online világ leggyorsabban fejlődő ágazata. A Facebooknak kb. 1,4 milliárd aktív felhasználója van havonta, ezáltal elsőként került a tévécsatornák fókuszába – vázolja a helyzetet a .

Múlt héten az Amazon.com mutatta be Catastrophe című, saját gyártású sorozatát a Facebookon (és nem a saját, videómegosztásra alkalmas, Prime Instant Video nevű felületén), a Time Warner tulajdonában levő HBO pedig szerdán azt ígérte, hogy a Facebookon is bemutatja a Ballers és a The Brink című széria pilotjait. A két saját gyártású sorozat abszolút premierje egyébként múlt vasárnap, június 21-én volt.

A Time Warner tulajdonában van a Turner Broadcasting is, amely még áprilisban bejelentette, hogy Cartoon Network és Adult Swim részlegének összes VOD-jogát átadja a Hulu videómegosztónak. Utóbbi pedig néhány napja közölte, hogy hamarosan elérhetővé teszi előfizetői számára a CBS Corporation tulajdonában levő Showtime tévésorozatait is.

(Mediafax)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat