Újra lesz magyar szinkronos mesefilmvetítés Kolozsváron és Marosvásárhelyen


Az Irány a bárka! után újabb mesefilmet hoz magyar szinkronnal Kolozsvárra a Cine Europa: A 7. törpe című Grimm-feldolgozásról van szó, amit március 29. és április 11. között vetítenek a Győzelem moziban. Marosvásárhelyen holnap kezdődnek a vetítések.

Csipkerózsika hercegnő épp a 18. születésnapját ünnepli. Ha átvészeli, megtörik a rajta ülő átok. A mesevilág apraja-nagyja felsorakozik a nagy ünnepségen, Hófehérke is tiszteletét teszi és vele együtt a hét törpe. Kiszúrják, hogy a gonosz banya milyen cselt eszelt ki a lány ellen, ám az egyik ügyetlen törpe véletlenül mégis beteljesíti az átkot. Csipkerózsika és az egész birodalom 100 évre elszunnyad. Egyetlen esélyük van csupán: megkeresni a herceget, aki az igaz szerelem csókjával majd felébreszti a királylányt. A törpék összeverbuválódnak és kalandos utazásra indulnak, sárkányokkal és sellőkkel találkozva keresik a herceget, aki felébresztheti a királyságot.

A színes, román nyelven feliratozott, német animációs film magyar szinkronos vetítéseinek programja:

  • március 29-én (kedden) reggel 10 órától
  • március 31-én (csütörtökön) reggel 10 órától
  • április 2-án (szombaton) reggel 11 órától
  • április 12-én (kedden) reggel 10 órától
  • április 26-án (kedden) reggel 10 órától

A 10-nél több fős csoportokat arra kérik, foglaljanak előre helyet a gabibodea@cinemavictoria.ro címen. Kapcsolódó esemény a Facebookon itt.

Akárcsak az Irány a bárka! esetében, a forgalmazó ezúttal is tervez marosvásárhelyi vetítéseket is március 25-től kezdődően, összesen 4 hétig, a Művész moziban. Az első két héten 3D-ben, a következőkön 2D-ben vetítik a filmet.

Az első héten minden nap 15:45-kor kezdődnek a vetítések, a további program a vásárhelyi vetítések Facebook-oldalán fog megjelenni.

A Cine Europa hosszú távon tervezi folytatni ezt a kezdeményezést. Az egyes vetítések híre szintén a Facebook-oldalukon fog megjelenni – közölte ma a forgalmazó.Kapcsolódó