Tenki Réka is szerepel a Variety listáján Tenki Réka is szerepel a Variety listáján

Tenki Réka is szerepel a Variety listáján

Bár a Berlinale Shooting Stars programjában idén nem szerepel magyar színész, Tenki Réka mégis meghívást kapott a fesztivál egyik különleges eseményére.

A magyar színésznő is felkerült a Variety tehetséges európai filmeseket bemutató, idei tízes listájára. A művészek tiszteletére a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon fogadást rendeznek.

A színésznő az Arany Medvéért versenyző A Testről és Lélekről című Enyedi Ildikó-filmben nyújtott alakításával hívta fel magára az amerikai szaklap figyelmét, de azt is megemítik, hogy a fiatal színésznő együtt dolgozott már a nemzetközi téren is elismert Szabó Istvánnal, Török Ferenccel és Gárdos Évával (utóbbival a Budapest Noir apropóján).

A Variety harmadszor állítja össze tízes listáját, amellyel európai tehetségekre irányítja a figyelmet. Tenki Réka mellett Edward Berger német rendező, Liv Lisa Fries német és Sylvia Hoeks holland színésznő, Jakub Gierszal lengyel színész, Janine Jackowski német producer, Gabriele Mainetti olasz rendező, Jonas Nay német színész, Mitja Okorn szlovén és Robin Pront belga rendező szerepel az idei felsorolásban.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat