Címet kapott a következő Star Wars-film Címet kapott a következő Star Wars-film

Címet kapott a következő Star Wars-film

A Disney és a Lucasfilm közzétette a Csillagok háborúja sorozat következő darabjának címét.

Ami így hangzik: Star Wars: The Last Jedi. Az utolsó jedit Rian Johnson rendezi, története szorosan követi a 2015-ben bemutatott Az ébredő Erő eseményeit.

A folytatás főbb szerepeit Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis alakítja. Az utolsó jediben szerepet kapott Benicio del Toro, Laura Dern és Kelly Marie Tran is, és utoljára lesz látható a mozivásznon a Leia Organát alakító, december végén elhunyt Carrie Fisher. A Lucasfilm nemrég véget vetett a január elején felröppent pletykáknak azzal, hogy megerősítette: a színésznő még részt tudott venni jelenetei forgatásán, nincs szükség szereplőjének digitális megalkotására. Az eredeti tervek szerint Leia a következő, kilencedik Star Wars-filmben is megjelent volna – ennek a forgatását 2018-ban kezdik.

Az utolsó jedi producere Kathleen Kennedy és Ram Bergman, három executive producere pedig J.J. Abrams, Jason McGatlin, illetve Tom Karnowski.

A film bemutatója 2017. december 15-ére várható.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat