Még tíz napig lehet jelentkezni a Filmtett Workshop rendező- és animációs csoportjába Még tíz napig lehet jelentkezni a Filmtett Workshop rendező- és animációs csoportjába

Még tíz napig lehet jelentkezni a Filmtett Workshop rendező- és animációs csoportjába

Eredeti, fiatalos forgatókönyveket várunk, műfaji megkötés nélkül. Mindkét csoport esetén követelmény, hogy valamilyen formában (a szó szoros vagy átvitt értelmében) jelenjen meg a forgatókönyvekben a leltár motívuma, illetve idén kötelező helyszín egy park.

Idén július 17. és 28. között visszatérünk a tavalyi helyszínre, a Sepsiszentgyörgy melletti Árkosra.

A tábor idei újdonsága az, hogy nemcsak a rendező-, hanem az animációs csoport tagjai számára is szervezünk egy bónuszképzést, ezúttal Budaörsön, május 4. és 7. között. A cél forgatókönyvírói ismeretek szerzése vagy kiegészítése, a beküldött forgatókönyvek csiszolása, továbbfejlesztése, a témának megfelelő animációs technikák megtalálása, animációs gyakorlatok, illetve a pályamunkák táborban kivitelezhetővé alakítása. Ebben segítségükre lesz Maruszki Balázs forgatókönyvíró, dramaturg, a Magyar Nemzeti Filmalap forgatókönyv-fejlesztő csapatának tagja, Kerékgyártó Yvonne forgatókönyvíró, filmrendező, a filmalap Inkubátor Programjának egyik mentora, illetve Patrovits Tamás animációsfilm-rendező, tanár, a Primanima fesztiváligazgatója.

A pályázat határideje 2017. március 19.


Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat