Visszatérhet a képernyőkre a The Office?


A kilenc évadot megért, mockumentary stílusban forgatott munkahelyi sitcom, a The Office felélesztését fontolgatja az NBC. A színészek közül többen szívesen visszatérnének a sorozathoz, a szórakozott és beképzelt főnököt alakító Steve Carrell nem lesz közöttük.

Decemberben a TVLine írta meg először, hogy folytatódhat az amerikai sorozat a 2018-2019-es évadban, és a Michael Scott alakításáért Aranyglóbuszt nyert Steve Carell helyett már keresik az új színészt a „világ legjobb főnökének” szerepére, de a gyártó egyelőre nem erősítette meg az információt. Az NBC elnöke csak annyit mondott, hogy több régi sorozat között a The Office-t is szívesen folytatnák.

Nem tud semmi konkrétat az NBC terveiről a szégyenlős recepcióslányt, Pamet alakító Jenna Fischer sem, de „szereti Pamet” és jó ötletnek tartja a The Office folytatását, amennyiben továbbra is Greg Daniels áll mögötte és a korábbi forgatókönyvírókat kérik fel, szerinte ugyanis a sorozat nem csak a színészek, hanem a kamerák mögött dolgozó tehetségek miatt volt olyan jó.

Angela Kinsey és Creed Bratton szívesen folytatnák a sorozatot.

A Ricky Gervais és Stephen Merchant angol sorozata alapján íródott, többszörös Emmy-díjas és Golden Globe-jelölt The Office, amelyben többek között Rainn Wilson és John Krasinski is játszott, 2005 és 2013 között kilenc évadot futott.Kapcsolódó