Gengszterfilmben kapott főszerepet Elisabeth Moss


A szolgálólány meséjének (The Handmaid’s Tale) Golden Globe- és Emmy-díjas főszereplője, Elisabeth Moss játszik Tiffany Haddish és Melissa McCarthy mellett a The Kitchen című gengszterfilmben.

A film a New Line Cinema és DC Entertainment gyártásában készül, a forgatókönyvíró és rendező Andrea Berloff, aki Ollie Masters és Ming Doyle a DC Entertainment kiadásában megjelent képregény-sorozatát adaptálja első játékfilmjében.

A klasszikus gengszterfilm börtönbe került ír bűnbanda-tagok feleségeiről szól, akik az 1970-es évek legkegyetlenebb és legerősebb bűnszervezetét hozzák létre. Moss karaktere az abuzív férj távollétében berendezkedik az új, erőszakos életre. A film 2019. szeptember 20-án kerül az amerikai mozikba.

Elisabeth Moss a Hulu sorozatával, A szolgálólány meséjével a második évadra készül, emellett a Reklámőrültek (Mad Men) és A tó tükre
(Top of the Lake)
című sorozatokból ismert, illetve játszott a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Oscar-díjra jelölt A négyzet (The Square) című filmben is, a következő filmje pedig a The Seagull. (Variety)Kapcsolódó