Bradley Cooper oldalán debütál a filmvásznon Lady Gaga Bradley Cooper oldalán debütál a filmvásznon Lady Gaga

Bradley Cooper oldalán debütál a filmvásznon Lady Gaga

Lady Gaga első filmszerepében önbizalomhiányos énekesnőt alakít. Ez lesz a Csillag születik (A Star is Born) harmadik remake-je.

A filmet Bradley Cooper rendezi és ő játssza benne Jackson Maine veterán énekest, aki beleszeret Lady Gaga karakterébe, Allybe. További szerepekben Sam Elliott, Dave Chappelle, és Andrew Dice Clay látható.

Ez lesz az 1937-es Csillag születik harmadik remake-je. Az eredetiben Fredric March hanyatló sztárt, Janet Gaynor pedig feltörekvő színésznőt játszott és Oscar-díjat kapott az alakításáért, 1954-ben Judy Garland és James Mason ismételte meg a történetet, 1976-ban pedig Barbra Streisand és Kris Kristofferson.

A remake ötlete Clint Eastwoodtól származik, aki eredetileg Beyonce-t képzelte el Bradley Cooper mellett, és évekig próbálkozott a film megvalósításával, majd azt javasolta, hogy Cooper rendezze meg. A színész korábban az Amerikai mesterlövészben (American Sniper) dolgozott együtt Clint Eastwooddal.

Cooper Will Fettersszel és Eric Roth-tal írta a forgatókönyvet, a film vezető producerei Basil Iwanyk és Ravi Mehta. Az új Csillag születik október 5-én kerül a mozikba.

(Variety)

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat