Mozijegyet árul Leonardo DiCaprio Mozijegyet árul Leonardo DiCaprio

Mozijegyet árul Leonardo DiCaprio

Aukcióra bocsát az interneten néhány mozijegyet Leonardo DiCaprio. A jegyek legújabb filmje, a Viharsziget premierjére szólnak, a bevételt pedig egy környezetvédelmi alapítvány kapja, amely a globális felmelegedés ellen küzd – írja az EST.hu.

Azt, aki a legtöbbet ajánlja a jegyekért, környezetbarát autóval szállítják a díszbemutatóra, a vörös szőnyegen együtt pózolhat a színésszel, majd három napot tölthet el egy szintén környezetbarát szállodában. Az árverés a Föld napján, április 22-én kezdődik.

Leondardo DiCaprio és Martin Scorsese

„Azzal, hogy elérhetővé tesszük ezeket a jegyeket az ebay.com/globalgreen honlapon, az ezekre licitáló emberek a Global Greennek fognak segíteni a klímaváltozás ellen vívott küzdelemben és a környezetvédelem érdekében zajló akciókban, például nemzeti iskoláink, házaink, városaink és minden más „zölddé tételében” – nyilatkozta Leonardo DiCaprio.

A Viharsziget (Shutter Island) című filmben egyébként a színész rendőrbírót alakít, aki egy szökött gyilkost vesz üldözőbe. A mű Dennis Lehane magyarul is megjelent regényén alapul (mint korábban a Titokzatos folyó és a Hideg nyomon is), és Martin Scorsese rendezte.

A film sztorija szerint 1954 nyarán Teddy Daniels szövetségi rendőrbíró (DiCaprio) és újonnan kinevezett társa, Chuck Aule megérkezik a Vihar-szigetre, melyen egyedül az Ashecliffe Elmegyógyintézet áll. Feladatuk, hogy nyomára bukkanjanak az egyik ápoltnak, aki egykoron szörnyű bűnöket követett el, és most titokzatos módon eltűnt bezárt cellájából. A szigetre azonban pusztító hurrikán csap le, a rejtélyek és a megválaszolandó kérdések pedig egyre sokasodnak... DiCaprio mellett a Viharszigetben – amit idén októberben mutatnak be a magyarországi mozik – olyan színészek játszanak, mint Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Emily Mortimer vagy Max von Sydow.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat