Meghosszabbították a nevezési határidőt a BuShón Meghosszabbították a nevezési határidőt a BuShón

Meghosszabbították a nevezési határidőt a BuShón

Néhány nappal meghosszabították a nevezési határidőt a BUdapest SHOrt, azaz a BuSho Nemzetközi Rövidfilm Fesztivál szervezői – tájékoztatott a filmhu.

A szervezők április 20. helyett most május 1-ig várják a nevezéseket kisjáték-, animációs és kísérleti film kategóriában. Az online nevezésről és a fesztiválról bővebb információ a Busho honlapján, a www.busho.hu-n található. Az idei BuShót szeptember 1. és 6. között szervezik meg, de akinek addig is hiányérzete támad kisjátékfilmekből, az a budapesti DocuArt Kocsiszínben egészen augusztus 6-ig zajló BuSho Filmklub során kárpótolhatja magát.

BuSho 2009

A szlovák Azyl és a BuSho életREKLÁM felhívására érkezett egyperces pályaművek legjobbjaiból pedig a hamarosan, április 25-én kezdődő győri Mediawave Fesztiválon is láthatunk egy válogatást: konkrétan április 27-én, este 8 órától az Európa teremben.

A tavalyi, 4. BUdapest SHOrt Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon egyébként egy spanyol mű bizonyult a legjobbnak: a Traumatológia Daniel Sanchez Arévalótól, mely az Arany Bushót nyerte el, míg az Ezüst Busho-díj egy magyar alkotásé, Simonyi Balázs Originál Lágeréé lett. Bronz Bushót a Közepesen ritka című angol munka (r.: Stephan Stuckert) kapott.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Szavazó

Melyik a kedvenc, rövidfilmből kirügyezett horrorfilmed?

Friss film és sorozat