Egy sztriptízbárban mutatták be az Intim fejlövést


Stílusosan egy sztriptízbárban mutatták be a sajtónak Szajki Péter szemledíjas bemutatkozó nagyjátékfilmjét, az Intim fejlövést a mű rendezője és néhány sztárja (Szabó Győző, Botos Kata, Kovács Lehel, Huszár Zsolt) jelenlétében – tájékoztatott az EST.hu. Az Intim fejlövést június 4-étől vetítik a magyar mozik.

Tegnap, május 27-én, a Marilyn Table Dance Bárban lezajlott sajtótájékoztatón Szajki Péter elmondta, hogy filmje nagyon kevés pénzből és nagyon rövid idő (mindössze 12 nap) alatt készült, egyáltalán nem profi körülmények között, de profik résztévetelével. „Csoda, hogy létrejött” – mondta az Intim fejlövésről az alkotó.

Intim fejlövés

Mivel a rendező nem hisz az amatőr színjátszásban, a legjobb profi színészeket választotta, akik szerinte illettek az adott karakterhez. Így játszik a filmben például Szabó Győző (aki elmondása szerint igyen vállalta el a szerepet), Kovács Lehel, Botos Kata vagy Huszár Zsolt. Szabó Győző elmondta, hogy Gábor megformálása élete egyik legnehezebb szerepe volt, mert egyáltalán nem találkozott még olyan problémával, mint az általa életre keltett figura. Kovács Lehel karaktere a filmben egy tipikus szexuális problémával küzd, de a színész arról mesélt, hogy ő inkább lelkileg, a kommunikáció oldaláról próbálta megközelíteni a figurát.

A rendező arról is mesélt, hogy azért rendez filmet, hogy hatást váltson ki vele, ezért olyan témát keresett, ami közérdeklődésre tart számot. A szexualitás mindenképpen ilyen, hiszen ez folyik a médiában mindenhonnan, de ezt Szajki felületesnek tartja, hazugnak érzi – ő pedig őszinte filmet akart készíteni a témáról, és azt szeretné, ha munkája hatására mások is beszélnének ezekről a problémákról.Kapcsolódó