Eszenyi Enikő zsűrizik az Art Film Festen


Eszenyi Enikő a hétvégén kezdődő trencsénteplici Art Film Fest zsűrijében vesz részt. Nemes Jeles László The Counterpart című rövidfilmje a versenyprogramban indul Szlovákia nemzetközi filmfesztiválján, majd Valenciában, Palm Springsben és Triesztben versenyez.

Június 20–27. között rendezik meg Trencsénteplicen az Art Film Festet, mely Szlovákia legrégebben alapított nemzetközi filmünnepe. A fesztivál fődíjáról, a Kék Angyalról döntő zsűriben vesz részt Eszenyi Enikő, a Vígszínház igazgatója. Az Eldorádó, a Csapd le csacsi és a Kontroll című filmben is felejthetetlen alakításokat nyújtó színésznő nemrég a Monte Carló-i tévéfilmfesztiválon is a zsűrizett.

Eszenyi Enikő

A trencsénteplici fesztivál rövidfilmes versenyében Nemes Jeles László The Counterpart című rendezése indul. A 14 perces magyar mozgókép Valencia Holdjáért is ringbe száll – a spanyol városban a hétvégén kezdődött a Cinema Jove filmfesztivál. Nemes Jeles László filmje ezután Karchi Perlmann Vacsora című alkotásával együtt mutatkozik be a Palm Springs-i rövidfilmfesztiválon. A kaliforniai seregszemle 41 országból érkezett 315 filmet mutat be június 23–28. között.

A fesztiválokról és a filmekről bővebb információ a Filmunió honlapján található.Kapcsolódó