A Venom vezeti a 2018-as romániai nézettségi listát


A Venom az egyetlen produkció, amely 2018-ban meghaladta a tíz millió lejes bevételt a romániai piacon. A legnézettebb filmek listájának második helyét a nemzetközi első helyezett, a Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) foglalja el, 9,9 millió lejes bevétellel.

A Venom és a Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) után a harmadik legnézettebb film Romániában az Aquaman 7,7 millió lejjel, a negyedik helyezett a Bohém Rapszódia (Bohemian Rhapsody) 7,6 millió lejjel, az ötödik a Fekete Párduc (Black Panther) 7,5 millió lejjel.

A lista hatodik helyét a nemzetközi nézettségi topban mindössze a 22. helyig felkúszó A szabadság ötven árnyalata (Fifty Shades Freed) foglalja el Romániában, 7,2 millió lejes bevétellel. Valamivel meghaladja a 7 millió lejt a Deadpool 2, valamint a Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció (Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation) is.

A kilencedik helyezett Az apáca (The Nun) 6 millió lejjel, a tízedik pedig a Mission: Impossible – Utóhatás (Mission: Impossible – Fallout) 5,3 millió lejes bevétellel.

(Cinemagia)Kapcsolódó