/ /

Alkotótábor hírek

Nyári alkotótábor Orosházán

A Diamond/Art Media idén nyáron ismét művészeti alkotótábort rendez Orosházán. Az egyhetes intenzív alkotói együttlét a filmezés, a színészet és a fotózás iránt érdeklődőknek kínál kitűnő tanulási lehetőséget, ezúttal két időpontban is, július 11. és 17., valamint 25. és 31. között.

// kárpát-medence

A 9. Filmtett-Duna Műhely táborlakóinak írásai – most online verzióban is!

Aki nem érte be a Filmtetten megjelent két tábori beszámolóval, az most kedvére csemegézhet a helyszínen készült csoportvezetői interjúkból, a csoportok mindennapjairól készült kis riportokból, a forgatási beszámolókból (a nyomtatásban Super 9 néven megjelent kiadványból) – egy szó, mint száz, a táborlakók írásaiból, melyeket IDE kattintva lehet megtekinteni. Jó szemelgetést!

// európa

Véget ért a IX. Filmtett–Duna Műhely alkotótábor

Már kihűlőfélben van a homoródfürdői filmes csapat helye, ugyanis a mai nap végeztével lezárult a IX. Filmtett–Duna Műhely alkotótábor. A filmesek idei termése hamarosan a nagyközönség számára is megtekinthető lesz, az olvasóknak addigis be kell érniük a tábor alatt készült két beszámolóval (melyek itt és itt olvashatóak), valamint egy tömör, de annál beszédesebb fotóalbummal. Jövőre – bár nem ugyanitt! – mindenkit ismét sok szerettel (vissza)várunk!

// kárpát-medence

Elkezdődött a IX. Filmtett–Duna Műhely alkotótábor

Már javában zajlik a IX. Filmtett–Duna Műhely alkotótábor, mely idén is számos filmes, animációs, valamint írott nyomot hagy majd maga után. A táborban zajló események a Filmtetten beszámolók formájában lesznek követhetőek, hamarosan pedig egy fotóalbum is árulkodni fog a tevékeny táborlakók életéről.

// kárpát-medence

Jelentkezz a IX. Filmtett-Duna Műhely Alkotótáborba

A filmszerető táborlakók kilenc alkotócsoportja idén augusztus 4–14. között a székelyföldi Homoródfürdőn dolgozhat neves hazai és külföldi filmesek irányítása alatt. Alkotótáborunk új csoporttal bővül idén: a jó forgatókönyv fontosságát külön csoport létrehozásával hangsúlyozzuk.

// kárpát-medence