/ /

Angelina jolie hírek

Nem talál forgalmazóra Japánban az új Angelina Jolie-film

A Rendíthetetlen (Unbroken) ugyanis az amerikai olimpikon és háborús hős Louis „Louie” Zamperini története, aki a második világháborúban túléli repülőgépe lezuhanását, majd a japán hadsereg kezébe kerül, és fogolytáborba viszik, ahol embertelenül bánnak vele.

// nagyvilág

Kitiltanák Japánból Angelina Jolie-t

Angelina Jolie „rasszista”, ezért ki kellene tiltani az országból – mondják felháborodott japán nacionalisták a rendező-színésznő új filmje, az Unbroken apropóján. A film második világháborús történet, japán lágerekben sínylődő hadifoglyok drámája.

// nagyvilág

Emma Stone a legjobb befektetés a filmstúdiók számára

Emma Stone a legjobb befektetés a filmstúdiók számára a Forbes magazin listája szerint, amelyen a Mila Kunis, Jennifer Lawrence és Natalie Portman révén a második, a harmadik és a negyedik helyet is fiatal színésznők szerezték meg. Az első férfi az ötödik helyen szereplő Dwayne Johnson.

// hollywood

Kusturica kritizálja Jolie-t

Propagandafilmesnek bélyegezte Angelina Jolie-t a szerb filmrendező, Emir Kusturica. Jolie romantikus filmdrámája, az In the Land of Blood and Honey az 1992–95 közötti balkáni háború idején játszódik Szarajevóban és környékén.

// európa

Angelina Jolie vízeséssel lepte meg Brad Pittet

Egy kaliforniai vízesést vásárolt meg Angelina Jolie Brad Pitt december 18-i születésnapjára és karácsonyra. A pár most egzotikus építkezést tervez Pitt kedvenc amerikai építésze, Frank Lloyd Wright stílusában.

// hollywood

Magyar filmterv kapott díjat a szarajevói filmfesztiválon

Az Atmen (Lélegzés) című osztrák produkciónak ítélték oda a fődíjat a szombat este Angelina Jolie jelenlétében befejeződött 17. szarajevói nemzetközi filmfesztiválon, amelyen a magyar Horváth Lili A szerdai gyermek című filmterve a fesztivál koprodukciós fórumának egyik díját nyerte el.

// nagyvilág