/ /

Antigoné hírek

Filmesek a Bretter-körön

A kolozsvári Bretter György Irodalmi Kör hétfői, május 16-i meghívottjai Jakab-Benke Nándor és Oláh-Badi Levente, beszélgetőtársuk Papp Attila Zsolt.

// kárpát-medence

Erdélyi filmek a 42. Magyar Filmszemle versenyprogramjában

Mától nyilvános a május 5–8-án megszervezendő Magyar Filmszemle filmjenek listája. A sorban több erdélyi film is szerepel: 3 itteni alkotó rendezése került versenyprogramba, 2 erdélyi kisjátékfilm szerepel az információs vetítések műsorán, 2 koprodukciós nagyjátékfilmet, valamint az utóbbi évek egyetlen erdélyi nagyjátékfilmjét fogják versenyen kívül vetíteni.

// kárpát-medence

Ma este Antigoné Nagyváradon!

Ma, azaz március 25-én, pénteken este 7 órától a nagyváradi Szabadság moziban levetítésre kerül Jakab-Benke Nándor, Oláh-Badi Levente és Zágoni Bálint fiatal erdélyi filmesek Antigoné című nagyjátékfilmje.

// kárpát-medence

Antigoné Nagyváradon

Pénteken, március 25-én este 7 órától a nagyváradi Szabadság moziban levetítésre kerül Jakab-Benke Nándor, Oláh-Badi Levente és Zágoni Bálint fiatal erdélyi filmesek Antigoné című nagyjátékfilmje.

// kárpát-medence

Kolozsvári Magyar Filmnapok a Tranzit Házban

A Kolozsvári Magyar Napok részeként szervezik meg augusztus 18. és 22. között a Kolozsvári Magyar Filmnapokat a Tranzit Házban. A rendezvény a kolozsvári vonatkozású filmek seregszemléje, ahol a némafilmek korától a jelenig, a játékfilmtől az animációs filmig terjed a program. (transindex.ro)

// kárpát-medence