/ /

Arany málna hírek

A Transformers: Az utolsó lovag kapta a legtöbb Arany Málna-jelölést

A 2018-as Oscar-jelölésekkel párhuzamosan közzétették az Arany Málna-jelöléseket is. Hollywood legrosszabb filmes teljesítményei között szerepel a Transformers: Az utolsó lovag (Transformers: The Last Knight), A múmia (The Mummy) és A sötét ötven árnyalata (Fifty Shades Darker) is.

// hollywood

Megvannak a kínai Arany Seprű-díj győztesei

A Tiny Times 3. című filmalkotás tarolt a legrosszabb kínai filmek hazai választásán: az Arany Seprű díjkiosztóján négy trófeát ítéltek neki, köztük „a legnagyobb csalódást okozó film” kategóriájában is győztes lett.

// nagyvilág

Kínában is van Arany Málna

Csak éppen Arany Seprű a neve: a távol-keleti országban nyilvánosságra hozták a legnagyobb csalódást hozott hazai filmeknek járó citromdíj jelöltlistáját. Valamennyien több mint 100 millió jüan (kb. 4,5 milliárd forint) jegybevételt értek el a hazájukban – közölte a kétes elismerés ötletgazdája a hétvégén Pekingben.

// nagyvilág

Április 1-jén osztják a filmes citromdíjakat

Megváltoztatták az amerikai szervezők a filmes „citromdíjak” kiosztásának menetrendjét: az Arany Málna-díjnak nevezett anti-Oscarokat idén április elsején nyújtják át. A Razzie Awards (Arany Málna-díj) szervezői korábban rendszerint az Oscar-jelölések előestéjén nevezték meg saját jelöltjeiket a legrosszabb produkciók és alkotók kategóriáiban.

// hollywood

Arany Málna-díjak 2011

Öt Arany Málna-díjat is elnyert Az utolsó léghajlító című fantázia akciófilm a vasárnap virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazták. (MTI)

// nagyvilág