Billy Dee Williams is visszatér a Star Wars kilencedik részében


A galaktikus szerencsejátékos, Lando Calrissian szerepében Billy Dee Williams is visszatér a Star Wars-sorozat legújabb, kilencedik epizódjában.

Az új Csillagok háborúja-rész forgatása még idén nyáron elkezdődik, értesült a The Hollywood Reporter. Calrissian Billy Dee Williams alakításában George Lucas eredeti trilógiájának A Birodalom visszavág (The Empire Strikes Back, 1980) és A jedi visszatér (Return of the Jedi, 1983) című epizódjában szerepelt. Az utóbbi években pedig különböző rajzfilmsorozatokban és videojátékokban szinkronizálta az űrsaga népszerű hősét.

A karakter az idén bemutatott Solo: Egy Star Wars-történet (Solo: A Star Wars Story) című, Han Solo fiatalságáról készült különálló Star Wars-filmben is megjelent, abban azonban az ifjú Calrissiant Donald Glover játszotta.

A Star Wars kilencedik részét J. J. Abrams rendezi, a filmben a nézők az új trilógia főhőseit alakító Daisy Ridleyt, John Boyegát, Oscar Isaacet és Adam Drivert is láthatják majd. Az új szereplők között lesz Keri Russell.

A produkció mozis forgalmazása 2019. december 20-án kezdődik.

(MTI)Kapcsolódó