Harmincéves Dallas-találkozó Harmincéves Dallas-találkozó

Harmincéves Dallas-találkozó

A legendás tévésorozat helyszínéül szolgáló Southfork Ranchen gyűlnek össze a Dallas egykori szereplői november 8-án a harmincadik évforduló megünneplésére. Az 1978–91 között futott sorozat számos színésze, többek között a J. R. Ewingot megszemélyesítő Larry Hagman, a J. R. feleségét, Sue Ellent alakító Linda Gray és a Bobby Ewingot játszó Patrick Duffy is jelen lesz a találkozón.

"Nem biztos, hogy a negyvenediken is jelen lehetek" – nyilatkozta a 76 éves Hagman a The Dallas Morning News-nak adott interjúban.

A találkozó a közönség számára is nyitott lesz, egy jegy 100 és 1000 dollár közötti összegbe kerül majd. A jelenlévők többek között tűzijátékon, country-koncerten és a film szereplőinek részvételével szervezett kérdezz-feleleken, illetve a ranch körüli sétán szórakozhatnak majd.

Az évfordulós ünnepség azonban sokkal szelídebbnek ígérkezik, mint a verekedéssel, lövöldözéssel, ivászatokkal és persze cselszövéssel teli sorozat. "Este Larry és én megeszünk egy tál műzlit, szilvalevet iszunk és kilenckor már ágyban leszünk" – mondta el Duffy az újságnak. Hozzátette, mindezt a résztvevők is élőben végignézhetik majd.


Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat