/ /

Daniel craig hírek

Megvan a 25. James Bond

Az angol színész aláírta a szerződést, most már ötödször alakítja majd a 007-es ügynököt.

// hollywood

Hilary Swank Soderbergh-gel fog forgatni

Két Oscar-díjas alakítás (Boys Don't Cry, Million Dollar Baby) után a színésznő az utóbbi években csupa olyan filmben játszott, aminek nem volt túl jó a kritikai visszhangja vagy/és bukott a kasszáknál.

// hollywood

Daniel Craig legalább ötször lesz 007-es

A brit színész egy interjúban arról beszélt, hogy ötödször is elvállalta James Bond szerepét: a 007 Spectre – A fantom visszatér után még legalább egy Bond-filmet leforgat.

// hollywood

Damian Lewis lehet a következő James Bond

Daniel Craig idén bemutatja a Spectre című 007-es folytatást, majd a franchise 25. filmjét, de nincs több Bond-filmre szóló szerződése. 2019-ben új színész kaphatja meg őfelsége legjobb titkosügynökének a szerepét, és a homelandes Damian Lewisnak pedig jó esélye van arra, hogy ő legyen a kiválasztott.

// európa

Ausztriában forog az új Bond-film

A felső-stájerországi hegyekben fekvő Altaussee tónál forgatja a Spectre című új Bond-film jeleneteit a brit titkos ügynököt negyedszer alakító Daniel Craig.

// hollywood

Emma Stone a legjobb befektetés a filmstúdiók számára

Emma Stone a legjobb befektetés a filmstúdiók számára a Forbes magazin listája szerint, amelyen a Mila Kunis, Jennifer Lawrence és Natalie Portman révén a második, a harmadik és a negyedik helyet is fiatal színésznők szerezték meg. Az első férfi az ötödik helyen szereplő Dwayne Johnson.

// hollywood