/ /

Disney hírek

A Netflix elvesztette a Csillagok háborúját

A Disney CEO-ja, Bob Iger tegnap bejelentette, hogy a korábbi tervekkel ellentétben nem a Netflixen, hanem a Disney 2019-ben debütáló saját platformján fogja sztrímelni a Star Wars franchise következő részét.

// nagyvilág

Luke, Han Solo és Leia az új Star Warsban?

Az eredeti trilógia három főszereplője, Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is visszatér a nemrég Disney-égisz alá került, újrainduló Csillagok háborúja hetedik részébe.

// hollywood

Folytatódik a Szörny Rt.

Második rész készül a Szörny Rt. c. animációs filmhez – jelentette be Rich Ross, a Disney elnöke, aki a stúdió egyéb terveiről is beszélt, sőt már azt is közölte, hogy a szörnyes folytatást 2012. november 16-án mutatják be a mozik. (EST.hu)

// nagyvilág

Toy Story-szinkronverseny

Magyar szinkronhangot keres a Disney csatorna a Disney–Pixar stúdió új animációs filmjéhez, a Toy Story 3-hoz. Egy szerencsés gyerek apukája vagy nagykorú férfi hozzátartozója lehet ugyanis az egyik zöld játékkatona magyar hangja.

// európa

Elhunyt Roy Disney

Szerda reggel elhunyt Walt Disney unokaöccse, Roy, aki újraélesztette a cég animációs részlegét, létrehozva ezzel a kilencvenes évek legendás alkotásait.

// hollywood