/ /

Dunaversitas hírek

Filmes továbbképzés: Dunaversitas-felvételi közeleg!

A Dunaversitas Egyesület tizenötödik alkalommal, idén a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány szervezésében indítja el egyéves mozgókép-szerkesztői, rendezői, operatőri mesterkurzusát a hazai és határon túli, médiában tapasztalatot szerzett fiatal alkotók számára. Az egyesületet a magyar szellemi élet jeles képviselői alapították azzal a céllal, hogy a magyar nyelvű televíziózás számára képezzen kreatív szakembereket.

// kárpát-medence

Meghirdették a Dunaversitas 2015-ös mesterkurzusát

A Dunaversitas Egyesület idén 14. alkalommal indítja el egyéves mozgókép szerkesztői, rendezői, operatőri mesterkurzusát a magyarországi és határon túli médiában tapasztalatot szerzett fiatal alkotók számára. Az egyesület célja, hogy a magyar nyelvű televíziózás számára képezzen kreatív szakembereket.

// kárpát-medence

 Filmszakmai továbbképzést hirdet a Dunaversitas

A Dunaversitas Egyesület tizenkettedik alkalommal indítja el egyéves mozgókép-szerkesztői, rendezői, operatőri mesterkurzusát a hazai és határon túli médiában tapasztalatot szerzett fiatal alkotók számára. Az egyesületet a magyar szellemi élet jeles képviselői alapították azzal a céllal, hogy a magyar nyelvű televíziózás számára képezzen kreatív szakembereket.

// kárpát-medence

Dunaversitas 2009 mesterkurzus-felhívás

A Dunaversitas Egyesület kilencedik alkalommal indítja el egy éves mozgókép szerkesztő-rendezői-operatőri mesterkurzusát. A 2009/2010-es tanév hallgatói mozgóképes elméleti előadásokon és filmkészítési gyakorlaton vesznek részt.

// kárpát-medence