/ /

Elek judit hírek

Elek Judit Varsóban

34 filmet tűz műsorra a 9. varsói Zsidó Motívumok Nemzetközi Filmfesztivál a napokban. Az április 23-án kezdődött hatnapos rendezvény szervezői meghívták Elek Judit legutóbbi filmjét, a Visszatérést is. A pénteki vetítést közönségtalálkozó követi, amelyen részt vesz a forgatókönyvet is jegyző magyar rendező.

// európa

Magyar filmek Palicson

Szombaton kezdődik a 19. Palicsi Filmfesztivál. A versenyprogramot Fliegauf Bence Csak a szél című filmje nyitja meg; a magyar filmnek szentelt különprogramban 6 játékfilmet ismerhet meg a vajdasági filmfesztivál közönsége.

// kárpát-medence

Magyar filmek fesztiválja Los Angeles-ben és a világhálón

A Visszatérés című Elek Judit-film és az Üvegtigris 3 nyitja meg holnap, november 9-én a hollywoodi Laemmle’s Sunset moziban a 11. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált, amely idén először az interneten is hozzáférhetővé teszi válogatását a közelmúlt magyar filmterméséből. (Magyar Filmunió)

// hollywood

Magyar filmtervek a Kieslowski-díjért

Elek Judit és Erdélyi Dániel forgatókönyveit hívta meg a ScripTeast, a varsói székhelyű Independent Film Foundation által szervezett közép-európai forgatókönyvek fejlesztő fóruma.

// európa