Viselkedj úgy, mint egy Bush! – interneten az életrajzi film trailere Viselkedj úgy, mint egy Bush! – interneten az életrajzi film trailere

Viselkedj úgy, mint egy Bush! – interneten az életrajzi film trailere

"Mikor lesz ennek vége? Bulizol? A farkad után futsz? Részegen vezetsz? Mit képzelsz, ki vagy te, egy Kennedy? Te egy Bush vagy, viselkedj is úgy!" – korholja az idősebb Bush elnök a fiát Oliver Stone W. című életrajzi filmjének trailerében, ami az októberi bemutató előtt a héten felkerült a világhálóra.

Úgy tűnik, az életrajzi dráma nem iparkodik előnyös oldaláról bemutatni az ifjú George W. Busht, akit Josh Brolin (Nem vénnek való vidék) alakít. A filmmontázs záró képsora is szatirikus hangvételre utal, mikor a már mákos hajú, elnökké lett Bush-utódot és stábját játszó színészek seregszemléjéhez a What a Wonderful World című örökzöld slágert használja aláfestésül.

Nem lehet tudni, hogy mekkora hatása lesz – ha egyáltalán lesz – az elnökválasztás előtt három héttel a mozikba kerülő produkciónak a szavazás kimenetelére, de a demokraták által a Bush-politika folytatójaként beállított republikánus jelölt John McCain-re feltehetően nem vet majd jó fényt – értékelte a CBS News honlapján megjelent cikk. A W. című film október 17-én kerül az észak-amerikai mozikba.

Forrás: MTI

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat