/ /

Fade in hírek

Fade In Filmírói Mesterkurzus indul október 15-én

2011. októberében újra indul a Fade In gyakorlati forgatókönyvíró kurzusa. A hat egész szombatot felölelő intenzív tanfolyam elvégzése nem csupán kezdő és gyakorló filmírók, de a filmkészítés bármely területén boldogulni kívánó szakemberek, kritikusok, vagy akár laikus mozibolondok számára is hasznos.

// kárpát-medence

II. Magyar Forgatókönyv Börze a Szemlén

A 41. Magyar Filmszemle keretén belül a Fade In Script Consulting ismét megrendezi a Magyar Forgatókönyv Börzét. Február 4-én, csütörtökön 16:30 és 18:30 között lehet meghallgatni a 6 döntős filmterv prezentációját, majd utána részt lehet venni a díjátadó fogadáson is. Az esemény teljesen publikus és ingyenes.

// kárpát-medence

I. Magyar Forgatókönyv Börze

Az elmúlt idők forgatókönyvírói fórumain többször kiderült: lehetőséget kell biztosítani a hazai filmíró tehetségek számára, hogy nagy szakmai nyilvánosság előtt mutatkozhassanak be filmötleteikkel. A magyar rendezői és produceri társadalom felől is több alkalommal megfogalmazódott az igény, hogy megismerjék a piacon található legjobb, még szabad megfilmesítési jogokkal rendelkező  forgatókönyveket. Hogy a kínálatot és a keresletet összekösse, a Fade In Script Consulting meghirdeti az első Magyar Forgatókönyv Börzét.

// kárpát-medence