/ /

Film.dok hírek

Kiosztották a 7. Film.dok díjait

Véget ért a 7. Film.dok Dokumentumfilm Fesztivál, melyet szeptember 19. és 25. között rendeztek meg Csíkszeredában. A díjazottak listája a következőképpen alakult:

// kárpát-medence

Hétfőn kezdődik a film.dok seregszemléje

Idén is Csíkszeredában találkoznak a dokumentumfilmesek szeptember 19-én, ám ezúttal új helyszínen, a Szakszervezetek Művelődési Házában zajlanak az események, amelyet minden eddiginél nagyobb szabásúra terveztek a szervezők.

// kárpát-medence

Újra Film.dok fesztivál  Csíkszeredában

Idén szeptember 19–25. között hetedik alkalommal kerül sor a Film.dok dokumentumfilm-fesztiválra Csíkszeredában, amelynek fő helyszíne ezúttal a Szakszervezetek Művelődési Házának a márványterme lesz.

// kárpát-medence

Döntött a film.dok előzsűrije

2011. szeptember 19. és 25. között ismét sor kerül Csíkszeredában a film.dok dokumentumfilm-fesztiválra, melynek előzsűrije vasárnap hozta nyilvánosságra a hivatalos versenyprogramban szereplő filmek listáját.

// kárpát-medence

Megkezdődött a VI. Film.Dok  Fesztivál

Október 4-én, hétfőn, Csíkszeredában kezdetét vette a VI. Film.Dok Magyar-Román Dokumentumfilm Fesztivál. A rendezvény október 10-ig tart, a díjkiosztó azonban már október 9-én este lezajlik.

// kárpát-medence

Újra Film.dok fesztivál

Október 4. és 10. között Csíkszereda, a Csíki Játékszín idén negyedik alkalommal lesz házigazdája a Film.dok Magyar-Román Dokumentumfilm-fesztiválnak. A 2004-ben indult Film.dok-ot eddig öt alkalommal rendezték meg. Miután a 2009-es szemle pénzügyi okokból elmaradt, idén hatodik alkalomal mérettetnek meg az alkotások.

// kárpát-medence