/ /

Filmtett-tábor hírek

Filmtett-alkotótábor 2012: még egy hétig lehet pályázni!

Hajdu Szabolcs, Török-Illyés Orsolya, Bálint Arthur, Patrovits Tamás, Várhegyi Rudolf, Czakó Judit, Durst György – csak néhány név azok közül a kiváló filmes szakemberek közül, akik 11. filmes alkotótábor csoportjait vezetik. A tábort július 31–augusztus 10. között szervezi meg a Filmtett Egyesület a Sepsiszentgyörgy melletti Besenyőn.

// kárpát-medence

Jelentkezz a 11. Filmtett-alkotótáborba április 30-ig!

Meghirdette 11. nyári filmalkotó táborát a Filmtett Egyesület: a helyszín a Sepsiszentgyörgyhöz közeli Besenyő falu, az időpont július 31–augusztus 10. Hajdu Szabolcs vezeti a rendezőcsoportot, és idén kevesebb a részvételi díj. Bárki jelentkezhet, aki a tábor kezdetéig betöltötte 18. évét, és szívesen megismerkedne a filmkészítés vagy a filmről való írás gyakorlatával, illetve kiegészítené e téren szerzett ismereteit.

// kárpát-medence

Még bő három hétig lehet jelentkezni a X. Filmtett-alkotótáborba!

Sepsiszékre költözik idén a Filmtett mozgóképes alkotótábora: a kezdőnap július 27., a hazautazás napja augusztus 7. A táborba bárki jelentkezhet 2011. április 15-ig Magyarországról, Erdélyből és a többi határon túli régióból. A korábbiakban felfedett csoportvezetők névsora most egy új névvel bővült: a filmkritikus csoportot Pápai Zsolt fogja vezetni.

// kárpát-medence