/ /

Fliegauf bence hírek

Ma kezdődik a 64. berlini filmfesztivál

Összesen 400 filmalkotás – köztük hollywoodi produkciók és függetlenfilmek, dokumentumfilmek, rövidek és egészestések – mérettetnek meg február 6. és 16. között Berlinben. A fődíjra mindössze 20 alkotás esélyes, ezúttal nincs közöttük sem magyar, sem román.

// nagyvilág

Rövidfilm-bemutatót tart az Inforg Stúdió

November 12-én, azaz jövő kedden este 8 órai kezdettel vetítik a budapesti Toldi moziban M. Tóth Géza, Hegedűs (2) László és Lichter Péter legújabb munkáit, illetve néhány korábban elkészült, fesztiváljárt filmalkotást.

// kárpát-medence

Franciaországban vetítik a Csak a szélt

Fliegauf Bence Csak a szél című filmjét szerdától vetítik a francia mozikban. A lapok és a szaksajtó méltatta a tavalyi Berlinalén a zsűri Nagydíjával, egy Ezüst Medvével kitüntetett alkotást.

// európa

A Talent Campus vendége volt Fliegauf Bence

A 63. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (Berlinale) tehetséggondozó projektje, a Talent Campus vendége volt csütörtökön Fliegauf Bence, a 2012-es Berlinalén a zsűri nagydíjával, Ezüst Medvével jutalmazott Csak a szél című film rendező-forgatókönyvírója, aki egy amerikai és egy dél-afrikai kollegájával közösen vett részt egy pódiumbeszélgetésen.

// európa