/ /

Franchise hírek

Az Élet forgatókönyvírói franchise-ot terveznek

Alig mutatták be az Élet (Life) című, horrorelemekkel megtűzdelt sci-fit – március 24. óta vetítik a mozik világszerte, Amerikában is ekkor debütált –, kiderült, hogy az űrállomás kutatóinak története (és rettenete) folytatódni fog.

// hollywood

Hamarabb jön az új Fűrész

A Saw sorozat rajongói örülhetnek: bár hónapokig nem lehetett hallani folytatásról és a franchise 3D-s, hetedik része a The Final Chapter alcímet kapta, már idén ősszel elkezdődik az újabb Fűrész forgatása.

// hollywood

2017-ben jön a Star Trek új évada

Az észak-amerikai képernyőkön 2017-ben dubütáló új széria producere Alex Kurtzman, aki a franchise két utóbbi részének társforgatókönyvírója és producere volt.

// nagyvilág

Jön még legalább négy Transformers film

A következő évtizedben legalább négy darabbal fog bővülni a népszerű sci-fi franchise, árulta el Stephen J. Davis, a Hasbro Studios vezetője egy cannes-i rendezvényen.

// hollywood

Jön még három Halálos iramban film

A Universal képviselői bejelentették: nem ért véget a széria az egyik főszereplő, Paul Walker halálos autóbalesetével: három további Fast&Furious filmet terveznek leforgatni.

// hollywood

Most már biztos: új Terminátor-trilógia lesz

Azt már régen lehetett tudni, hogy lesz ötödik Terminator-film is, de a Paramount nemrég bejelentette, hogy egy teljesen új, önálló trilógiával készülnek, amiben Schwarzenegger is szerepelni fog.

// hollywood