/ /

Friss hús hírek

Új szakmai programokkal bővült a Friss Hús

A Friss Hús rövidfilm-válogatásának vetítései mellett szakmai programok is várják a fesztivál közönségét. A kerekasztal-beszélgetések a filmszakma jelenlegi helyzetével, a televíziós sorozatok gyártásával és a fesztiváloztatással kapcsolatos kérdéseket járják körbe. 2018-ban is visszatér a pitchfórum és a kritikaíró workshop, illetve idén először lesz Suli-Mozi és filmes job market, a The Hollywood Reporter kritikusa, Boyd van Hoeij pedig a High School Musical 3. című modern klasszikust elemzi előadásában.

// kárpát-medence

Több mint 65 ország rövidfilmtermését mutatja be a Friss Hús

A Daazo.com április 3. és 8. között rendezi meg a Friss Hús Budapest nemzetközi rövidfilmfesztivált a Toldi moziban. Idén először LMBT-tematikájú filmekből és horrorfilmekből összeállított válogatás is lesz a fesztiválon. A filmvetítések mellett pitchfórum és egyéb szakmai programok várják a közönséget.

// nagyvilág

Március végén kezdődik a Friss Hús

​Az 5. Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál március 29-én kezdődik és április 2-án zárul, helyszíne a budapesti Toldi mozi. A szervező daazo.com elsődleges ​célja ​a legújabb magyar és nemzetközi rövidfilmek bemutatása, valamint egy olyan szakmai fórum építése, ahol a visszajelzést kereső alkotók közönség előtt mutathatják meg alkotásaikat.

// kárpát-medence

Ők a 4. Friss Hús díjazottjai

Szerdától szombatig mutatták be a Toldi moziban a Friss Hús 4.0 rövidfilmfesztivál versenyprogramjába beválogatott magyar és nemzetközi rövidfilmet. A fesztivál utolsó napján, vasárnap ismétlő vetítéseken lehetett megnézni a fesztiválon vetített magyar filmeket. Vasárnap 16:30-kor adták át a fesztivál díjait.

// kárpát-medence

Friss Hús – friss program

Teljes a 4. Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivál programja. A március 30. és április 3. között megrendezendő fesztivál műsora 2014. januárja után készült, nemzetközi és magyar rövidfilmekből állt össze. Versenyben van egy erdélyi rendező filmje is: Visky Ábel Romanian Sunrise-a.

// kárpát-medence

Friss Hús 3.0 – A díjazottak

Múlt héten, szerdától szombatig mutatták be a buadpesti Toldi moziban a Friss Hús 3.0 rövidfilmfesztivál versenyprogramjába beválogatott 33 magyar és 15 nemzetközi rövidfilmet. A fesztivál utolsó napján, vasárnap ismétlő vetítéseken lehetett megnézni a fesztiválon vetített magyar filmeket. Vasárnap 18:00 órakor adták át a fesztivál díjait.

// kárpát-medence

Először lesz rövidfilmes pitch fórum a Friss Húson

A Friss Hús Nemzetközi Rövidfilmfesztivál fórumának a célja lehetőséget teremteni fiatal filmes alkotóknak előkészületben levő projektjeik prezentálására és azok megvitatására. A szervezők a tervek szerint 10 filmtervet választanak ki, amelyeket rangos szakmai zsűri előtt mutathatnak be az alkotók (rendezők/forgatókönyvírók/producerek – stábonként maximum hárman).

// kárpát-medence