/ /

George clooney hírek

Clooney norvég filmet remake-el

A tavalyi torontói filmfesztiválon debütált Pioneer című norvég thriller amerikai változata fölött bábáskodik producerként George Clooney alkotótársával, Grant Heslovval együtt.

// hollywood

Sorozat lesz az Alkonyattól pirkadatig-ból

Tízrészes tévésorozat készül Robert Rodriguez Alkonyattól pirkadatig című vámpíros kultfilmjéből. A szériát jövő tavasszal mutatják be Don Johnson főszereplésével.

// hollywood

Idén nem versenyezhet Clooney az Oscarért

Jövő év elejére halasztotta a Sony filmstúdió George Clooney második világháborús drámájának bemutatását, így a Műkincsvadászok (The Monuments Men) című produkció nem jöhet szóba az Oscar-díjért folyó idei versengésben.

// hollywood

Aktualizálják Clooney-t az Oscar-gála előtt

Az utolsó simításokat végzik Madame Tussaud londoni panoptikumában az Oscarra jelölt George Clooney viaszfiguráján a vasárnapi Oscar-gála előtt, hogy a látogatók a sztár aktualizált mását láthassák.

// európa

Clooney fogadott Pitt-tel

Fogadást kötött a két Oscar-jelölt amerikai filmsztár. Ha Brad Pitt nyeri el az aranyszobrocskát február 26-án, akkor Clooney felcsap dadusnak. 

// hollywood

Golden Globe-jelölések 2010

Hat nominációval a George Clooney főszereplésével készült Egek ura vezeti a 2010-es Golden Globe-díjátadó listáját: az összes fontosabb kategóriában jelölték – írja az EST.hu. A 67. gálát január 17-én rendezik, a műsorvezető Ricky Gervais lesz.

// hollywood