/ /

George lucas hírek

Luke, Han Solo és Leia az új Star Warsban?

Az eredeti trilógia három főszereplője, Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher is visszatér a nemrég Disney-égisz alá került, újrainduló Csillagok háborúja hetedik részébe.

// hollywood

Hollywood Umbriába költözött

Egyre népesebb az Olaszországban birtokot vásárló hollywoodi sztárok tábora. George Lucas rendező egy teljes kolostort épített át magának Umbriában.

// európa

Elhunyt a Csillagok háborúja egyik trükkfelelőse

Hatvanhét éves korában elhunyt az Oscar-díjas Grant McCune, aki több mint harminc éven keresztül kápráztatta el a közönséget a mozivásznon életre kelt makettjeivel és számos kisfilmet is készített.

// hollywood

George Lucas feltámasztaná a halott mozisztárokat

Mel Smith, a Bean – Az igazi katasztrófafilm rendezője a The Daily Mailnek adott interjút, melyben arról is szó esett, hogy milyen volt együtt dolgozni George Lucasszal 16 évvel ezelőtt, valamint a Csillagok háborúja urának további terveiről is szó esett. (filmdroid)

// hollywood

Animációs Star Wars-sitcomot tervez George Lucas

Új animációs Star Wars-vígjátéksorozaton dolgozik George Lucas, a Csillagok háborúja-univerzum atyja, a Lucasfilm vezetője Seth Green és Matthew Senreich animációs filmesekkel, akik otthonosan mozognak a paródia és a komédia világában. (EST.hu)

// hollywood

Velence 2009: Életműdíjat kapott a Pixar animációs rendezője

A Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon most először részt vevő George Lucas személyesen adta át a Pixar rendezőjének, John Lasseternek és egész csapatának járó életműdíjat – mindezt stílusosan, színes léggömbök közül előbbukkanva, megidézvén a Fel! című legutóbbi Pixar-alkotást.

// európa