/ /

Gyerekmatiné hírek

Gyerekprogram a Filmtettfeszten

A tavalyi gyerekfilmes vetítések őszinte nevetésein, ujjongásain és a vetítések közbeni spontán bekiabálásokon felbuzdulva, idén is szervezünk gyerekeknek szóló vetítéseket a Filmtettfeszten. A helyszín a kolozsvári Győzelem mozi, az időpont vasárnap, október 7-e, délelőtt. A belépés ingyenes.

// kárpát-medence

„Babás vetítések” lesznek a Kinóban

Egy év alatti gyerekeket és szüleiket, hangsúlyozottan felnőtteknek szóló filmekre várják a budapesti Kino moziban. A vetítéseken nem sötétítenek be teljesen, a hangerő is alacsonyabb lesz a megszokottnál. Az első alkalommal, szeptember 20-án az Audrey Tautou főszereplésével készült Mosás, vágás, ámítás című vígjáték kerül sorra. A mozi rendszeresíti a nagyobb gyerekeknek szóló hétvégi vetítéseket is.

// kárpát-medence

Gyerekmatiné a Filmtettfeszten

Idén egy különleges vetítés várja a Filmtettfeszt legfiatalabb (és nemcsak!) nézőit: október 31-én, szombaton délelőtt 10 órától, a maszkmesteri workshoppal párhuzamosan, a Győzelem moziban Magyar Dániel és Magyar Ádám Egon & Dönci című animációs nagyjátékfilmjét vetítjük. A kelekótya űrhajós és kétbalkezes társának kalandjai után a gyerekeket egy igazán egyedi meglepetés várja. A részvétel ingyenes, további részletek és a fesztivál programja elérhető a Filmtettfeszt weboldalán!

// kárpát-medence