/ /

Gyerekműsor hírek

Gyerekprogramok a 17. Filmtettfeszten

Egy kedves mese a Nádtenger titokzatos lakóiról, egy sorozat kuflikról – akik nem kiflik, de nem is kukacok –, egy válogatás rövid animációkból és három animációs műhely: a Filmtettfeszt Erdélyi Magyar Filmszemle idén sem feledkezett meg a legkisebb mozgókép-rajongókról.

// kárpát-medence

Hétvégi gyerekprogramok a Magyar Filmhéten

Animációs versfilmekkel, Hoppi mesékkel, rajzfilmesített Négyszögletű Kerek Erdővel, Bogyó és Babócával, a legkisebbeket ujjbáb készítéssel, arcfestéssel, homokkép készítéssel és egyéb kézműves programokkal, a nagyobbakat a Tüskevár című filmhez készített oktatási célú játékos feladatokkal várja október 18-án és 19-én, szombaton és vasárnap a Magyar Filmhét a Cinema City MOM Park moziban.

// kárpát-medence

Gyerekműsor a 13. Filmtettfeszten!

Az október 3-án, csütörtökön kezdődő 13. Filmtettfeszt Magyar Filmnapok hétvégi programja a legkisebbeket hívja filmet nézni: terítéken Dargay Attila feledhetetlen animációs klasszikusa, a Vuk és a Tüskevár legfrisebb filmes adaptációja.

// kárpát-medence

Gyerekprogram a Filmtettfeszten

A tavalyi gyerekfilmes vetítések őszinte nevetésein, ujjongásain és a vetítések közbeni spontán bekiabálásokon felbuzdulva, idén is szervezünk gyerekeknek szóló vetítéseket a Filmtettfeszten. A helyszín a kolozsvári Győzelem mozi, az időpont vasárnap, október 7-e, délelőtt. A belépés ingyenes.

// kárpát-medence

A TV2 és az m1 már használja a gyermekbarát-jelzést

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának elemzése szerint a médiaszolgáltatók jelentős része eleget tett a korhatári besorolásra vonatkozó törvényi kötelezettségnek – tájékoztatta az NMHH szóvivői irodája hétfőn az MTI-t.

// kárpát-medence