Bizonytalan Heath Ledger halálának oka Bizonytalan Heath Ledger halálának oka

Bizonytalan Heath Ledger halálának oka

A halál okát még nem tudták megállapítani, a további vizsgálatok több hétbe is beletelhetnek.

Jelentések arról is beszámoltak, hogy Heath Ledger holtteste közelében egy összecsavart húszdollárosra bukkantak a rendőrök. A bankjegyen elvégzett vizsgálatok azonban nem igazolták azt a feltételezést, hogy azzal a színész drogot szippantott volna vele.

Az sem valószínű, hogy Heath Ledger véletlenül adagolta volna túl magát gyógyszerekkel. New York állam rendőrségének vezető orvosszakértője, Michael Baden szerint a színész szobájában talált gyógyszerekből több tucatot kellene bevenni ahhoz, hogy halált okozzanak, ennyit viszont senki sem vesz be ok nélkül.

Illegális szereket sem találtak a rendőrök a színész New York-i apartmanjában, csak néhány receptre kapható gyógyszert. Az első, szerdán elvégzett vizsgálat ugyanakkor nem hozott biztos eredményt, így a szakértők szerint további két hétbe is beletelhet, mire minden kétséget kizáróan meg tudják állapítani, hogy pontosan mitől halt meg a Brokeback Mountain 28 éves sztárja.

Ismerősei szerint elképzelhetetlen, hogy szándékosan dobta volna el az életét, annak ellenére, hogy az utóbbi időben fáradtságra és rosszkedvre panaszkodott, valamint tavaly szeptemberben szakított barátnőjével, Michelle Williamsszel és nem láthatta annyiszor közös kislányukat, ahányszor szerette volna.

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat