HD technológia román mozikban és televízióban HD technológia román mozikban és televízióban

HD technológia román mozikban és televízióban

Február 27–28-án Bukarestben az Arcade Event szervezésében Romániába érkezik a Sony Media Solutions Roadshow, ahol a korszerű technikát mutatják be a szakmának.

Az elmúlt öt évben ez a bemutató több európai országban járt már, többek között Németországban, Svájcban, Olaszországban és Svédországban.

A 30 perces szemináriumokon a legújabb Sony HD technikát mutatják be, olyan gyakorlati részletekre is odafigyelve, mint a sminkelésbeli különbségek a HD tévé és mozi között. 

A kiállításon bemutatják a HD technikának megfelelő lámpaparkot, amelyet a résztvevők gyakorlatban is kipróbálhatnak. Románia jelentős piaci társ az új technológia alkalmazásában, mivel a legtöbb televízió, gyártócég úgy döntött, hogy átáll a Standard Definition (SD) rendszerről a High Definition (HD) rendszerre.

A kétnapos rendezvényen jelen lesz Vickie Ellis Angliából, aki a HD-hez szükséges speciális smikről fog előadást tartani. A 27 éves sminkes hölgy a A Discovery Channel és a BBC állandó munkatársa.

A kiállításon minden olyan eszköz megtekinthető lesz, amely a az első képkockáktól a tévében való megjelenítésig a HD technikához szükséges.

Részletek a HD technikáról: www.gaia.hu

Címkék
Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat