/ /

Isteni műszak hírek

Holnap kezdődik a 4. Nagyszebeni Magyar Filmnapok

Március 11. és 15. között várják a Habitus Könyvesboltba a magyar film szerelmeseit. Az ötnapos eseménysorozat keretében megünneplik a Magyar Kulturális Központ megalakulásának évfordulóját (március 11.) és megemlékeznek az 1848-as forradalom évfordulójáról is. A március 15-ei vetítések a Magyar Házban lesznek, a helyi magyar intézményekkel közösen szervezett ünnepi műsor részeként.

// kárpát-medence

Autósmozi a 14. Filmtettfeszten

Egyedülálló kezdeményezéssel várja a filmek szerelmeseit Székelyudvarhelyen a 14. Filmtettfeszt: igazi drive-in moziban nézhetik meg az Isteni műszakot azok, akik október 3-án, pénteken 22 órakor begördülnek a helyi a Kaufland parkolójába.

// kárpát-medence

13 premier a Fimtettfeszten

Szinte minden műsorra tűzött nagyjátékfilm, dokumentum- és ifjúsági filmet erdélyi premierként vetít a Filmtettfeszt Magyar Filmnapok. Nyilvános az október 2. és 5. között 10 erdélyi városban megrendezett filmszemle programja!

// kárpát-medence

Varsóban kezdi fesztiválkörútját az Isteni műszak

Az október 11-én kezdődő Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon lesz Boldizsár Márk Isteni műszak című filmjének nemzetközi premierje, majd a luxemburgi CinÉast és a spanyol Valladolid fesztivál programjában versenyez.

// európa