/ /

James bond hírek

Meghalt Lewis Gilbert brit filmrendező

Kilencvenhét éves korában meghalt Lewis Gilbert brit filmrendező, aki hat évtizedes pályafutása során több mint 30 filmet készített, köztük három James Bond-filmet, valamint az Alfie - Szívtelen szívtipró (Alfie) és a Rita többet akar (Educating Rita) című alkotásokat - adta hírül a BBC honlapja.

// kárpát-medence

Megvan a 25. James Bond

Az angol színész aláírta a szerződést, most már ötödször alakítja majd a 007-es ügynököt.

// hollywood

Daniel Craig legalább ötször lesz 007-es

A brit színész egy interjúban arról beszélt, hogy ötödször is elvállalta James Bond szerepét: a 007 Spectre – A fantom visszatér után még legalább egy Bond-filmet leforgat.

// hollywood

Damian Lewis lehet a következő James Bond

Daniel Craig idén bemutatja a Spectre című 007-es folytatást, majd a franchise 25. filmjét, de nincs több Bond-filmre szóló szerződése. 2019-ben új színész kaphatja meg őfelsége legjobb titkosügynökének a szerepét, és a homelandes Damian Lewisnak pedig jó esélye van arra, hogy ő legyen a kiválasztott.

// európa

Féltik a Spectre akcióitól a római műemlékeket

Más helyszín után kell néznie Rómában a készülő James Bond-filmnek, mert a helyi műemlékvédelmi illetékesek féltik a tervezett látványos autós üldözési jelenettől az olasz főváros barokk szökőkútjait.

// európa

Ausztriában forog az új Bond-film

A felső-stájerországi hegyekben fekvő Altaussee tónál forgatja a Spectre című új Bond-film jeleneteit a brit titkos ügynököt negyedszer alakító Daniel Craig.

// hollywood