/ /

Játék hírek

(Át)vágó – Interaktív, játékos filmtörténeti előadás lesz Budapesten

Filmes játékra, mozis bakik szórakoztató felfedezésére hívja az érdeklődőket Hubai Gergely filmesztéta, az ELTE Filmtudományi Tanszékének egykori vendégelőadója. A résztvevők játékos formában fedezhetik fel a James Bond-filmek hibáit, apróbb-nagyobb pontatlanságait március 8-án 19 órai kezdettel a budapesti Jam Táncműhelyben. Egyenlő esélyekkel játszhat bárki, függetlenül attól, hogy mennyire jártas a Bond-filmekben vagy a filmművészetben általában.

// kárpát-medence

Véget ért a Filmtett nyereményjátéka

Bő egy hónapon keresztül a Filmtett fejlécében elhelyezett linkről lehett szavazni. Az internetes látogatottsági adatokat kiegészítendő, közvetlen véleményetekre és visszajelzésetekre voltunk kíváncsiak. 

// kárpát-medence

Tweetelj a Parajelenségekért!

Egyedülálló akciót indított a Paramount stúdió: tweetelésre buzdítja a Parajelenségek-sorozat rajongóit, s az első 20 városban, ahonnan a legtöbb üzenet érkezett, három nappal a hivatalos világpremier előtt, azaz október 18-án mutatják be a Parajelenségek 3-at. Az akció neve Tweet to See It First, azaz Tweetelj, hogy elsőként láthasd.

// nagyvilág

Mobiltelefonon a Star Trek

A mobiltelefonok képernyőjére is beszáll az Enterprise űrhajó. Az Electronic Arts Mobile legújabb játéka ugyanis a nemrég mozikba került Star Trek film alapján készült: akciódús jelenetek és új kihívások a világűrben – tájékoztatott a Red Lemon Media.

// nagyvilág