/ /

Julianne moore hírek

Történelmet írt az idei hollywoodi színészgála

A Screen Actors Guild Awards (SAG) díjátadó történetében először nyerte el színesbőrű színésznő a televíziós katergória mindkét fődíjat: Viola Davis a drámasorozatok, Uzo Aduba pedig a vígjátéksorozatok fődíjasa lett.

// hollywood

Valentin napi képeslapokat ad ki Julianne Moore

Több gyerekkönyv-illusztrátorral működött együtt a közelmúltban Julianne Moore – az eredmény egy képeslapsorozat, amely a február 14-i Valentin nap alkalmából kerül piacra. A színésznő jótékonysági célokra fordítja a bevételt.

// hollywood

Oscar 2011: szokatlanul nagy mezőny a legjobb színésznő díjáért

Alig kezdődött el az Oscar-szezon, máris tucatnyi esélyest emlegetnek Hollywoodban a legjobb színésznő díjára, pedig a női jelölésekkel általában nincs nagy dolga az Amerikai Filmakadémiának. A nőkre irányuló figyelem oka részint az, hogy idén számos erős független női produkció készült – nemcsak abban az értelemben, hogy „női témákat" állítottak a középpontba, hanem úgy is, hogy a főhősnőket eljátszó színésznők maguk is tevékenyen hozzájárultak a filmek létrejöttéhez produkciós oldalról is. (MTI)

// hollywood

Újabb díj Julianne Moore-nak

Julianne Moore jövőre is erős Oscar-esélyes lehet, Tom Ford első rendezésében, az A Single manben nyújtott alakításáért, melyben ő játssza a meleg Colin Firth legjobb barátnőjét – írja a premierfilm.

// hollywood