/ /

Kaff2011 hírek

Ma kezdődik a KAFF

A ma, június 15-én kezdődő jubileumi 10. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) nemzetközi programjában 18 európai ország mintegy ötszáz alkotását láthatják a nézők.

// kárpát-medence

10 éves a KAFF – Díjnyertes animációs filmek a Daazo.com kínálatában

A magyar animáció számára 2011. igazi jubileumi év: 10 éves a KAFF, 40 éves a Kecskeméti Rajzfilmstúdió, 70 éves Jankovics Marcell, 60 éves Cakó Ferenc és még számos animációs filmrendező ünnepel kerek születésnapot. A jeles alkalomból a Daazo.com – együttműködésben a Kecskeméti Animációs Filmfesztivállal – egy különleges rövidfilmes gyűjteménnyel jelentkezik. A kollekcióban helyet kaptak a KAFF-on korábban díjazott rövidfilmek legjobbjai, a kecskeméti rajzfilmstúdió reprezentatív alkotásai és a jubiláló animációs nagymesterek munkái is.

// kárpát-medence

Közeleg a 10. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál

Mivel idén (is) „az animáció mindenkié”, június 15. és 19. között a KAFF ennek megfelelően az animációs filmszakma valamennyi régi és új, professzionális avagy amatőr körülmények között dolgozó tagjának szeretne bemutatkozási lehetőséget biztosítani.

// kárpát-medence

Összeállt a KAFF 10. hivatalos versenyprogramja

Összeállt a 10. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál és 7. Európai Animációs Játékfilm Fesztivál verseny- és információs programja az előzsűrik döntései alapján. Az Európai Animációs Játékfilm Fesztiválra nevezett alkotásokról Domonyi Rita, Katarína Minichová és Varga Zoltán döntöttek. (közlemény)

// kárpát-medence