Kristen Stewart lekörözte Angelinát Kristen Stewart lekörözte Angelinát

Kristen Stewart lekörözte Angelinát

Kristen Stewart jelenleg a világ legjobban kereső színésznője. A Forbes magazin szerint az Alkonyat-filmek főszereplője tavaly kb. 34,5 millió dolláros jövedelmet szerzett.

A 22 éves Stewart kb. 34,5 millió dolláros gázsija 2011 és 2012 májusa között gyűlt össze. Ezzel épp Cameron Diaz 34 milliója előtt áll a toplistán. A lista harmadik helyezettje Sandra Bullock, aki ugyanebben az időszakban csupán 25 milliót keresett.

A tavalyi Forbes-lista első helyezettjei, Angelina Jolie és Sarah Jessica Parker, a negyedik, illetve a hetedik helyre szorultak vissza 20, illetve 15 millió dolláros gázsijukkal.

„A nőket még mindig gyengébben fizetik a filmiparban, mint a férfiakat” – kommentálta a Forbes szerkesztője, Dorothy Pomerantz a statisztikát. „A listánkat vezető 10 színésznő összesen 200 millió dollárt keresett, a top 10 férfi színésszel szemben, akik összjövedelme 361 millió dollár.”

Ha a két statisztikát összesítenénk, Stewart csak a negyedik lenne a listán. Megelőzné Leonardo DiCaprio 77 millióval, Johnny Depp 50 millióval és Adam Sandler 40 millióval – tippeli a folyóirat.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat