/ /

Leonardo dicaprio hírek

Leonardo DiCaprio 24 személyiséget fog játszani egyetlen filmben

The Crowded Room a címe a hollywoodi filmcsillag következő, megtörtént eseményeken alapuló filmjének, amelyben egy disszociatív személyiségzavaros figurát fog alakítani: Billy Milligan testében 24 személyiség „szorult”. DiCaprio már 1997 óta érdeklődik a szerep iránt.

// hollywood

Roosevelt szerepére vágyik DiCaprio

A néhai amerikai elnököt tervezi eljátszani Leonardo DiCaprio, aki reméli, hogy a filmet Martin Scorsese fogja rendezni – adta hírül a contactmusic.com.

// hollywood

DiCaprio horrorfilmet fog forgatni

Az ismert amerikai színész ezúttal producerként próbál szerencsét: két horrofilmes producerrel társult egy közös munka reményében. A tervezett film címe Home, története egy kísértetjárta házban játszódik.

// hollywood

Viking király lesz DiCaprio

A változatos szerepeiről híres amerikai filmcsillagot Harald Hardrada 11. századi viking király szerepében láthatjuk viszont a közeljövőben.

// hollywood

Clint Eastwoodot nem érdekli a halál

Egy magyar lapnak, a Figyelőnek adott exkluzív interjút a hollywoodi színész-rendező. Következő filmjének témája Edgar J. Hoover, az FBI híres-hírhedt igazgatójának élete lesz. A főszereplő az a Leonardo Di Caprio, akinek ez a szerep Eastwood szerint igazi szívügye. (hír24)

// nagyvilág