/ /

Los angeles hírek

Azért is díjazták Az Argo akciót, mert Los Angelesben forgott

Los Angeles városa a Warner Bros. Entertainmentnek ítélte a 2013-as Made in Hollywood díjat, amiért a film nagy részét Los Angelesben forgatták. A díjat csütörtökön adja át a városi tanács egyik tagja, Tom LaBonge. A díjat tavaly A némafilmes nyerte el. Ez Az Argo akció 44. díja, és az Oscar-gála még hátravan.

// hollywood

Magyar filmek fesztiválja Los Angeles-ben és a világhálón

A Visszatérés című Elek Judit-film és az Üvegtigris 3 nyitja meg holnap, november 9-én a hollywoodi Laemmle’s Sunset moziban a 11. Los Angeles-i Magyar Filmfesztivált, amely idén először az interneten is hozzáférhetővé teszi válogatását a közelmúlt magyar filmterméséből. (Magyar Filmunió)

// hollywood

Hamarosan kezdődik a Los Angeles-i magyar dokumentumfilm-fesztivál

Gyarmathy Lívia, Almási Tamás és Böszörményi Géza alkotásait is láthatja az amerikai közönség március 25. és április 3. között a Los Angeles-i Magyar Dokumentum- és Rövidfilm Fesztiválon, amelyet idén már a Facebook közösségi portálon is nyomon követhetnek az érdeklődők. (MTI)

// nagyvilág

Holttestet talált egy autóban Peter Fonda

Durva megrázkódtatásban volt része szerdán Peter Fonda amerikai színésznek. A Szelíd motorosok sztárja ugyanis egy holttestet talált egy kocsiban az útszélen, amikor hazafelé tartott autójával a kaliforniai Pacific Palisades utcáin.

// nagyvilág