/ /

Meryl streep hírek

Meryl Streepnek fogalma sincs a zsűrielnöki munkáról

Meryl Streepnek elképzelése sincs arról, hogy mit kell tennie a zsűri elnökének egy filmfesztiválon, de nem aggódik a kihívás miatt. Erről a zsűrielnöki feladatot először vállaló amerikai színésznő beszélt ma a 66. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál legfőbb díjairól döntő testület bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

// hollywood

Mesemusicalben fog játszani Johnny Depp

Meryl Streep után Johnny Depp is csatlakozik Stephen Sondheim és James Lapine Into the Woods című musicaljének színészgárdájához. A forgatás 2014-ben kezdődhet.

// hollywood

Vaslady a német fővárosban

Életműdíjjal tünteti ki a 62. Berlinale Meryl Streepet, aki a retrospektív vetítések mellett legújabb filmjével, A Vasladyvel is szerepel a programban. Tegnap sajtótájékoztatón mesélt az újságíróknak több évtizedes pályafutásáról.

// európa

A londoni kritikusok is díjazták A némafilmest

Bár a liverpooli nézők felháborodtak a szinte néma és fekete-fehér film miatt, a londoni filmkritikusok díjátadóján (London Film Critics' Circle Awards) Michel Hazanavicius A némafilmes című alkotása a legjobb filmnek, rendezőnek és Jean Dujardinnek köszönhetően a legjobb színészi alakításnak járó díjat is besöpörte.

// kárpát-medence