/ /

Mesterkurzus hírek

Animációs mesterkurzus lesz Budaörsön

Az Észt Hét keretében Magyarországra látogat Ülo Pikkov animációsfilm-rendező, akivel március 16-án, a BABtérben egy mesterkurzus, valamint egy beszélgetéssel egybekötött vetítést keretében lehet megismerkedni.

// kárpát-medence

Filmes továbbképzés: Dunaversitas-felvételi közeleg!

A Dunaversitas Egyesület tizenötödik alkalommal, idén a Közszolgálati Médiaakadémia Alapítvány szervezésében indítja el egyéves mozgókép-szerkesztői, rendezői, operatőri mesterkurzusát a hazai és határon túli, médiában tapasztalatot szerzett fiatal alkotók számára. Az egyesületet a magyar szellemi élet jeles képviselői alapították azzal a céllal, hogy a magyar nyelvű televíziózás számára képezzen kreatív szakembereket.

// kárpát-medence

Ridley Scott-mesterkurzus lesz Budapesten

A Magyar Nemzeti Filmalap szervezésében Oliver Stone-t, Joe Eszterhas-t, Alan Parkert és Antal Nimródot követően újra egy világhírű filmes tart mesterkurzust Budapesten. A február 1-jén a Millenáris Teátrumban tartandó Filmalap Mesterkurzus sztárvendége ezúttal Sir Ridley Scott lesz, aki jelenleg Magyarországon forgatja új filmjét.

// kárpát-medence

Meghirdették a Dunaversitas 2015-ös mesterkurzusát

A Dunaversitas Egyesület idén 14. alkalommal indítja el egyéves mozgókép szerkesztői, rendezői, operatőri mesterkurzusát a magyarországi és határon túli médiában tapasztalatot szerzett fiatal alkotók számára. Az egyesület célja, hogy a magyar nyelvű televíziózás számára képezzen kreatív szakembereket.

// kárpát-medence

Koltai-Baranyai mesterkurzus Budapesten

November 15–17-én, háromnapos, térítésmentes mesterkurzust tart Budapesten Koltai Lajos és Baranyai László. Ez az első alkalom, hogy Koltai Lajos operatőr mesterkurzust vezet Magyarországon.

// kárpát-medence