/ /

Nicolas cage hírek

Lemaradt a célegyenesben A szellemlovas

Jócskán elmaradt a várakozásoktól a Szellemlovas-folytatás premier hétvégi bevétele Észak-Amerikában: a kasszasikerlista vezetését a Védhetetlen című akciófilm vette át.

// hollywood

Letartóztatták Nicolas Cage-et

Szombat reggel New Orleans Francia negyedében letartóztatták Nicolas Cage-et. Az épp a városban forgató 47 éves színész elleni intézkedésre azért volt szükség, mert egy részeg vita közben hangoskodott és megcibálta felesége karját. (EST.hu)

// hollywood

Nicolas Cage kórházba került Bukarestben

Nicolas Cage, Hollywood egyik legbefolyásosabb színésze kórházba került, miután legújabb filmjének forgatásán megsérült. A híresség Bukarestben dolgozik a Ghost Rider, azaz a Szellemlovas második részén, és a helyi hírek szerint a jelmezéhez tartozó bakancs miatt megsérült a lába, ezért orvoshoz vitték. (premierfilm)

// kárpát-medence

Mozipremierek Kolozsváron

Annak ellenére, hogy csupán november első hetében járunk, ezen a héten máris karácsonyi hangulatba kerülhetünk Robert Zemeckis Karácsonyi énekével, aki viszont nagy nevekre és akcióra vágyik, az Herzog legújabb filmjével, a Bad Lieutenant: Port of Call New Orleansszal ütheti el az időt. Ezen a héten a lágy romantika rajongói is találnak kedvükre valót, ugyanis Robert Schwentke filmje, Az időutazó felesége szórakozni és érzelegni is kitűnőnek bizonyul. Részletes programért érdemes ellátogatni a moziműsor oldalára is.

// kárpát-medence