/ /

Nicole kidman hírek

Hátrány, ha szexjelenet van egy filmben?

Kevesebb erotikus jelenetet írtak bele az utóbbi másfél évben készült hollywoodi filmek forgatókönyveibe, mert azok negatívan befolyásolhatják a produkciók bevételeit. Az Ipsos felmérése alapján úgy tűnik, változik a divat: a producerek újabban az egész családhoz szóló filmeket részesítik előnyben.

// hollywood

„Hibás lesz” a Grace Kellyről szóló életrajzi film

A monacói hercegi család élesen kritizálja a Grace of Monaco című játékfilmet. Az alkotást Olivier Dahan rendezi, főszerepeit Nicole Kidman és Tim Roth játssza. A forgatások jelenleg is zajlanak a dél-európai hercegségben.

// európa

Cannes: Nicole Kidman egy erotikus krimi főszerepében

Kilenc év után egy szexuális és rasszista feszültséggel teli amerikai erotikus krimi, a The Paperboy főszereplőjeként tért vissza Nicole Kidman a 65. cannes-i filmfesztiválra, amellyel azonnal esélyessé vált a legjobb női alakítás díjára.

// hollywood

Film készül Gábor Zsazsáról

A magyar származású 94 éves színésznő azt szeretné, ha a produkcióban Nicole Kidman formálná meg őt. A hírt Frederic Von Anhalt herceg, az idős színésznő férje tette közzé. (filmdroid)

// hollywood

Oscar 2011: szokatlanul nagy mezőny a legjobb színésznő díjáért

Alig kezdődött el az Oscar-szezon, máris tucatnyi esélyest emlegetnek Hollywoodban a legjobb színésznő díjára, pedig a női jelölésekkel általában nincs nagy dolga az Amerikai Filmakadémiának. A nőkre irányuló figyelem oka részint az, hogy idén számos erős független női produkció készült – nemcsak abban az értelemben, hogy „női témákat" állítottak a középpontba, hanem úgy is, hogy a főhősnőket eljátszó színésznők maguk is tevékenyen hozzájárultak a filmek létrejöttéhez produkciós oldalról is. (MTI)

// hollywood