8. Nisi Masa Forgatókönyvíró Pályázat 8. Nisi Masa Forgatókönyvíró Pályázat

8. Nisi Masa Forgatókönyvíró Pályázat

A Nisi Masa nevű nemzetközi fiatal-filmes szervezet által idén 8. alkalommal megrendezésre kerülő forgatókönyv-pályázat témája: Tabu.

A nevezés minden olyan 18 és 28 év közötti fiatal számára nyitott, akik a pályázatban résztvevő országok valamelyikében laknak. (A résztvevő országok listája a részletes pályázati szabályzatban olvasható.) Egy jelentkező egy forgatókönyvvel pályázhat, melynek terejedelme nem haladhatja meg a 20 000 karaktert. A forgatókönyvet a résztvevő országok bármely nyelvén be lehet nyújtani. A forgatókönyv megírásánál figyelembe kell venni a ScreenWriting Guidelines dokumentum formátumra vonatkozó iránymutatásait.

Nisi Masa Tabu

A verseny 12 nyertes forgatókönyvírója meghívást kap a European Script and Pitch forgatókönyvfejlesztő workshopra, amely 2010 áprilisában, Franciaországban kerül megszervezésre. A workshop keretén belüli pitching kíváló lehetőséget nyújt arra, hogy a nyertes pályázók neves producerek, forgalmazók előtt mutassák be munkáikat, esetleg filmtámogatási lehetőséghez jussanak.

A hiánytalanul kitöltött jelentkezési lapot és a forgatókönyvet (.rtf) 2009. július 31-ig a crastibi@gmail.com email-címre kell elküldeni. A pályázat részletes szabályzatával ellentétben a magyar pályázóknak nem kell postai úton benyújtaniuk munkájukat.

A jelentkezési lap és további dokumentumok a www.nisimasa-scriptcontest.eu oldalon érhetőek el. Nevezési határidő: 2009. július 31.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat